Afvallen

Wanneer je wilt afvallen is niet alleen gezonde voeding van belang, ook voldoende beweging helpt je stappen te zetten naar je ideale gewicht door vet te verbranden. Dit kan je doen door te sporten, krachttraining of gewoon veel te bewegen. Welke sport of krachttraining moet je nu doen en hoe intensief moet je trainen om je gewenste bmi te bereiken en dus af te vallen? Je leest het hier.

Stappenteller als motivatie

stappenteller

Dat wandelen goed voor je gezondheid is, is al langer bekend. Je krijgt frisse lucht binnen, houdt soepele gewrichten, krijgt een betere conditie en het versterkt je hart. Als je veel wandelt, kan je er zelfs van afvallen. Een stappenteller kan je hierbij helpen.

Lees verder

Licht en gemakkelijk afvallen

afvallen

De gordijnen open, het zonlicht naar binnen en wakker worden maar. Ben jij geen ochtendmens? Uit onderzoek blijkt dat het goed is om elke ochtend direct na het opstaan al wat daglicht op te vangen. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je hierdoor eenvoudig gewicht kwijt kan raken.

Lees verder

Afvallen? Eet bewust!

Afvallen

Afvallen is niet altijd even gemakkelijk. Je wilt vaak wel wat afvallen, maar het is moeilijk je hier toe te zetten. Hoe zorg je dat je daadwerkelijk af gaat vallen? Het is belangrijk om meer bewust te worden van het eten.

Lees verder

7 tips voor succesvol afvallen

Afvallen

Afvallen, veel mensen proberen het, maar lang niet iedereen weet dit tot een succesvol einde te brengen. Om succesvol af te vallen moet je de manier waarop je leeft en over je eten denkt veranderen. Hierbij kunnen deze zeven tips je goed helpen. Deze tips helpen je om gezonde keuzes in voeding te maken, je…

Lees verder
Pagina