Pep je seksleven op

Voortdurende passie in een relatie is onmogelijk. Wanneer je jarenlang een relatie hebt is het volkomen normaal dat jullie seksleven in periode van drukte en stress op een laag pitje staat.

Toch is het belangrijk dat je niet in een neerwaartse spiraal beland.

Met een aantal relatief eenvoudige tips maak je seks weer fijn.

1. Breng de romantiek terug
Door kaarsjes aan te steken en het licht te dimmen zorg je ervoor dat de romantiek weer terug komt. Een kleine moeite, maar je zult zien dat jullie alle drukte en stress even vergeten en alle aandacht op elkaar gericht is.

2. Accepteer jezelf
Het kan gebeuren dat de onzekerheid over je lichaam je seksleven negatief beïnvloed. Wees tevreden met je lichaam en kijk naar de mooie delen van je lichaam. Wanneer je voortdurend bezig bent met het vetrolletje op je buik kun je niet genieten. Besef ook dat je niet alleen met een mooi en strak lichaam sexy bent. Uitstraling speelt een zeer belangrijke rol.

3. Communiceer met elkaar
Het klinkt cliché, maar communiceren is cruciaal. Wanneer je niet met elkaar praat weet je ook niet wat je partner fijn vindt in bed. Praat samen over jullie voorkeuren. Je zult merken dat jullie allebei meer kunnen genieten en elkaar beter begrijpen.

4. Maak tijd vrij
Zorg ervoor dat jij en je partner elke week een avond vrij nemen. Breng de kinderen naar de oppas. Op deze avond hebben jullie alle tijd voor elkaar.

5. Variatie zorgt voor spanning
Variatie in je seksleven zorgt voor meer spanning. Door nieuwe standjes te ontdekken breng je de sleur uit je seksleven. En het is echt niet nodig om de handboeien en zweepjes uit de kast te pakken.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie