Dieet

Wil je snel afvallen en wat kilo’s kwijt? Hier vind je de belangrijkste dieten op een rijtje. Van Sonja Bakker tot Atkinsdieet. Inclusief gebruikerservaringen.

Hoe gezond is koolzuur in frisdrank?

IJsblokjes

Frisdrank is een van de populairste dranken. We weten inmiddels dat al dat suiker in frisdrank niet gezond voor ons is. Daarom is bijna alles suikervrij te verkrijgen. Maar hoe zit dat met de impact van koolzuur? Wie de verleiding van deze heerlijke sprankelende bubbels met moeite kan weerstaan is niet ongezond bezig. En dat…

Lees verder

Het mayodieet

eierdoos

Een dieet met veel mayonaise? Helaas niet. De naam eierendieet zal beter bij het dieet passen. Het dieet heeft weinig met mayonaise te maken, maar kreeg zijn naam van de Mayo Clinic in Amerika.

Lees verder

Okinawa dieet

okinawa

Het Okinawa dieet is eigenlijk geen dieet, maar een levenswijze. Wanneer je volgens de richtlijnen van Okinawa leeft word je ouder en blijf je gezonder dan de gemiddelde mens.

Lees verder

Stroopwafeldieet

stroopwafels

Afvallen terwijl je stroopwafels eet. Een droom van iedere afvaller. Het stroopwafeldieet werkt anders. Stroop is een belangrijk onderdeel van het stroopwafeldieet.

Lees verder

Dukan dieet

eiproteine

In Frankrijk is het een grote trend op dieetgebied, maar ook Nederland raakt langzaam bekend met het Dukan dieet. Het Dukan dieet is vernoemd naar dokter Pierre Dukan.

Lees verder

Kwarkdieet

gewichtkilo

Met het kwarkdieet is het mogelijk om in een zeer korte tijd redelijk veel kilo’s te verliezen. De gemiddelde gewichtsafname ligt rond de vier kilo per week.

Lees verder
Pagina