Walk in her Shoes Challenge

0
2223
Walk in her shoes

Bewegen is gezond. En als je dan kunt bewegen voor een goed doel, dan doen wij natuurlijk graag mee. Daarom vragen we jullie aandacht voor de CAREs Walk In Her Shoes Challenge , een prachtig initiatief van hulporganisatie CARE Nederland dat van 22 juni tot en met 28 juni plaatsvindt. En het leuke is, je kunt heel makkelijk meedoen!

Help vrouwen

Door mee te doen met CAREs Walk In Her Shoes Challenge help je vrouwen in ontwikkelingslanden. CARE Nederland maakt zich sterk voor deze vrouwen en helpt ze bij het realiseren van hun dromen. CARE helpt bijvoorbeeld bij het starten van een eigen bedrijfje, zodat deze vrouwen aan een betere toekomst voor zichzelf en hun omgeving kunnen werken. Kijk maar eens wat CARE heeft gedaan om Alice in Haïti te helpen. WIHS_banner_3_v0.2

Nuttig, leuk en sportief

Het is dus een nuttige én hele leuke challenge. Je kiest een afstand van 25, 50 of 100 km – of een eigen gekozen afstand – die je in een week tijd gaat lopen. Dat is dus ook mooi meegenomen; je bent een week lang lekker sportief bezig.

 

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan
  2. Van CARE ontvang je via de mail een persoonlijke fondsenwervingspagina en via de post een Walk In Her Shoes welkomstpakket met uitgebreide uitleg én stappenteller.
  3. Zamel geld in waarmee je vrouwen uit arme gemeenschappen een échte kans geeft.
  4. Loop in de actieweek van 22 juni tot en met 28 juni jouw gekozen afstand.

 

Loop tips

De challenge kun je dus heel makkelijk in je eigen tijd lopen, in jouw eigen omgeving. In de aanloop naar de challenge én tijdens de challenge krijg van je van CARE allerlei hulp en tips om het nog leuker te maken. Tips hoe je het beste kunt wandelen, joggen of hardlopen, playlists voor tijdens het lopen en ideeën voor leuke routes. Want je hoeft natuurlijk niet elke dag hetzelfde rondje te lopen!

 

Valt er nog wat te winnen?

Ja natuurlijk! Een Challenge is geen Challenge als er niet nog veel meer leuks valt te beleven. Dus naast alle tips heeft CARE nog een paar mooie prijzen weten te organiseren:

  • Iedereen die minimaal € 500 inzamelt krijgt een mooi Walk In Her Shoes T-shirt!
  • De allerbeste fondsenwervers krijgen een prachtige prijs, die nog niet verklapt kan worden.

 

 

Fit voor de zomer!

Was je al bezig om fit(ter) te worden voor de zomer, dan is deze challenge natuurlijk helemaal voor jou. De stappenteller kun je daarna natuurlijk gewoon blijven gebruiken. En weet je nog hoe motiverend dat werkt, zo’n stappenteller? We schreven er vorig jaar ook over.

 

Meer weten over CARE?

CARE Nederland gelooft in de innerlijke kracht van ieder mens. Iedereen heeft het recht om haar of zijn volledige potentieel te realiseren en verdient een kans op een beter leven. CARE geeft bijzondere aandacht aan het werken met arme meisjes en vrouwen, omdat zij, uitgerust met de juiste middelen, de kracht hebben om families en gemeenschappen uit de armoede te helpen. Wanneer vrouwen een inkomen verdienen, investeren ze 90% hiervan in hun families. En daarvan profiteert iedereen. Lees meer over CARE Nederland.

WIHS_banner_2_v0.2