Gezondheidsvideo’s

Bekijk op Healthylives interessante video’s over gezondheid. Laat je informeren over verschillende gezondheidsonderwerpen en ontvang praktische tips voor een gezonde levensstijl.

Video: leven met Crohn

blaasontsteking

Naar schatting komen er per jaar in Nederland ongeveer duizenden nieuwe patiënten bij met de ziekte van Crohn. De ziekte wordt meestal ontdekt tussen het vijftiende en dertigste levensjaar. Jongeren hebben een grotere kans de ziekte te krijgen dan ouderen. (bron: http://www.crohn-colitis.nl/) Video over leven met Crohn Wat gebeurt er met je als je te…

Lees verder

Video: Zeldzame ziekte Mps4

Per 1,5 jaar wordt er gemiddeld 1 baby geboren met de zeldzame ziekte Mps4, ook wel Morquio genoemd. Betty Meijer is een van deze personen, maar ondanks de ongemakken is ze gelukkig. In deze video vertelt Betty over haar ervaringen met de ziekte, ondersteund door medische feiten van prof. dr. Francois Eyskens.

Lees verder

Video: Cystinose

Maceo Nijessen is een vrolijke jongen van 7 jaar oud. Toen Maceo geboren werd was hij erg blond en licht, niets geks zo dachten zijn ouders, totdat er van Maceo een heel klein uitgemergeld jongetje overbleef. Dat er iets mis was, dat was wel duidelijk, maar de diagnose voor Cystinose kwam pas later.

Lees verder
Pagina