Zelfvertrouwen

Google je onzekerheid weg!

onzekerheid

Te weinig informatie kan iemand onzeker maken. Door je voor te bereiden en onderzoek te doen, kan je ervoor zorgen dat je onzekerheid minder wordt. Door onderzoek te doen kan je zelfs zin krijgen in wat je eerder alleen maar onzeker maakte!

Lees verder

De signalen van een midlifecrisis

midelife crisis

Vraag jij je af of je partner last heeft van een midlifecrisis? Is zijn of haar gedrag ineens veranderd? Lijkt je partner ongelukkig en verlangt hij of zij opeens naar een ander leven? Volgens sommige experts zijn dit tekenen dat je partner last heeft van een midlifecrisis. Signalen Volgens hen kunnen dit de signalen van…

Lees verder

Gelukkig worden: positieve psychologie

bewust leven

De positieve psychologie richt zich op de goede dingen van mensen, in plaats van op de negatieve kanten en tekortkomingen. De meer traditionele psychologie is gericht op het ontdekken en genezen van psychische problemen. De positieve psychologie legt de nadruk op de positieve dingen in het leven.

Lees verder

Hoe bouw je zelfvertrouwen op?

volwassen worden

Je wil zelfvertrouwen hebben en zelfverzekerd in het leven staan. Maar wat doe je als je weinig zelfvertrouwen hebt? Je moet je kunnen realiseren dat je een goed en geliefd persoon bent en dat vertrouwen in jezelf ontstaat niet binnen één dag.

Lees verder
Pagina