Babybillencrème tegen rimpels

2
1129

 

Een babybillencrème tegen rimpels? Britse vrouwen zijn overtuigd dat ze het wondermiddel tegen rimpels hebben ontdekt.

Het gaat om de babybillencrème van Waitrose. Voor een pot betaal je ongeveer drie euro. De crème is inmiddels zeer populair. In twaalf maanden tijd heeft Waitrose de voorraad voor veertien jaar verkocht.

Resultaat
Volgens de vrouwen maakt de crème je huid zachter en jonger, en werkt het beter dan welke crème dan ook. Cosmetisch expert Dr. Patrick Bowler vindt het niet vreemd dat vrouwen de crème op hun huid smeren. Volgens hem denken de vrouwen dat hun gezicht zo glad en zacht wordt als babybilletjes. (Bron: Gezondheidsnet.nl)

Vogelpoep
Als jaren wordt er gezocht naar het wondermiddel om rimpels te laten verdwijnen. Eerder al werd bekend dat slangengif, botox, vogelpoep, regendruppels, stamcellen en een op sperma geïnspireerd goedje een positief effect hebben op ons uiterlijk.

Gezonde levensstijl
Er zijn vele producten op de markt die ons helpen onze huid goed te verzorgen, echter de basis ligt bij een gezonde levensstijl. Wij geven een aantal tips voor een mooie, jonge en gezonde huid.

1. Slaap voldoende. Acht uur per dag is voor een volwassen persoon ideaal.
2. Vermijd stress
3. Rook niet
4. Drink geen alcohol
5. Beweeg voldoende
6. Eet gezond

2 REACTIES

  1. Lieve Sas,Van harte gefeliciteerd en zal ik je dit eens veleerltn?HET LEVEN BEGINT BIJ VEERTIG!Ha, ha….Zal ik je nog iets verklappen?Ik ben 50 (!!!!!!!!!!!!!!!! HELPPPPPP!!!!GRRRRR!) geworden, ha, ha…Ik moet het nog vieren, want ik moest er eerst zelf ff aan wennen! Maar…ik voel me 25 en zo ben ik nou eenmaal….Vijftig+ en zo maf als een deur!Ik zou zeggen: we zullen ermee moeten leven, he?Fijne avond gewenst en ik hoop, dat je een superleuke dag hebt gehad,Jen.