Eitwitdieet Dokter (Dr.) Frank al 123.362 deelnemers

5
920

Eerder melden we al dat het storm loopt met het aantal aanmeldingen voor het Dokter Frank Dieet. Inmiddels staat de teller op 123.362 deelnemers aan het dieet. Daarmee is het eiwitdieet van dr. Frank een regelrechte hit. Op zijn site wil Dr. Frank een afvalrace ontketenen met minstens 100.000 deelnemers die samen 1 miljoen kilo gaan afvallen. 10 kilo per persoon dus, in 10 weken tijd.

Eerder melden we al dat het storm loopt met het aantal aanmeldingen voor het Dokter Frank Dieet. Inmiddels staat de teller op 123.362 deelnemers aan het dieet. Daarmee is het eiwitdieet van dr. Frank een regelrechte hit. Op zijn site wil Dr. Frank een afvalrace ontketenen met minstens 100.000 deelnemers die samen 1 miljoen kilo gaan
afvallen. 10 kilo per persoon dus, in 10 weken tijd.

Het aantal deelnemers heeft Dr. Frank in elk geval al bereikt. Nu is het de vraag of het inderdaad iedereen lukt om 10 weken lang elke week een kilo af te vallen. Is het zo makkelijk om dit eitwitdieet vol te houden? Als extra stimulans verloot Dokter Frank diverse prijzen onder de afvallers. De vraag is om de echte ambitieuze afvaller het te doen is om de prijzen. Wij denken van niet.

Voordelen eiwitdieet Dr. Frank

“Een eiwitverrijkt dieet kent twee grote voordelen: dat werkt zeer
verzadigend (je zit dus sneller vol) en je verbrandt vet zonder je
spiermassa te verminderen tijdens het dieet. Daarmee voorkom je het
jojo-effect”, aldus Dr. Frank zelf. Je zou dus geen hongergevoel hebben bij het volgen van het eiwitdieet. De eenvoud van het dieet zou zitten in het feit dat je geleidelijk
kilo’s afvalt. Om je te helpen krijg je als
deelnemer elke dag gratis een recept toegemaild voor een menu. Je hoeft
dus zelf niet na te denken welke gerechten je kan maken binnen de
spelregels van het dieet.

Jullie mening

Het succes is er, al onderkent ook dr. Frank dat op gewicht blijven moeilijker is dan afvallen. De redactie van Healthylives is dan ook benieuwd wie van jullie het Dr. Frank dieet volgen en wat jullie bevindingen zijn.

– Wat vind je van de gerechten die je elke dag gemaild krijgt. Zijn ze makkelijk te bereiden? Zijn ze lekker?
– Hoe zit het met het hongergevoel. Klopt het dat je je sneller ‘een vol gevoel’ hebt?
– Lukt het om elke week een kilo af te vallen, of merk je toch een jojo-effect?
– Is het eiwitdieet goed vol te houden?
– Zou je het andere mensen aanraden?

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties. Wellicht dat jullie input anderen kan overtuigen om het Dr. Frank eiwitdieet ook te gaan volgen. Mocht je nog twijfelen? Binnenkort komt Dr. Frank met een boek ‘Gezond slank met Dr. Frank’, dan kun je alles over het dieet te weten komen.

Lees ook:

Eiwitdieet Dr. Frank in trek
Eiwitdieet Dr. Frank nieuwe Sonja Bakker hype?
Eiwitten en afslanken
Atkins dieet
Koolhydratentabel

5 REACTIES