Gezond eten onderweg

0
850

Gezond eten onderweg is vaak lastig. Al snel grijp je naar een zak dropjes en drink je te weinig. Ook het benzinestation maakt het er niet makkelijker op. In de winkel bij het tankstation liggen veel heerlijke zoetigheden. Het is dan moeilijk om de verleiding te weerstaan. Wij helpen je!

Gezond eten onderweg is vaak lastig. Al snel grijp je naar een zak dropjes en drink je te weinig.

Ook het benzinestation maakt het er niet makkelijker op. In de winkel bij het tankstation liggen veel heerlijke zoetigheden. Het is dan moeilijk om de verleiding te weerstaan. Wij helpen je!

– Neem brood en slanke tussendoortjes mee onderweg, dan hoef je geen ongezonde snacks, zoals kroketten, patat en broodjes bal te halen bij het benzinestation of wegrestaurant.

– Snoepjes in de auto zijn lekker, maar zonder dat je het merkt ga je snel snaaien. Wees eerlijk, je kijkt eigenlijk niet eens naar wat je in je mond stopt. Dus uit de auto die zak snoep!

– Kun je niet zonder snack in de auto? Snoeptomaatjes, paprikareepjes, druiven en gedroogd fruit zijn gezonde vervangers voor snoep.

– Neem altijd een flesje water mee onderweg. Als je water meeneemt van huis, heb je een reden minder om onderweg te stoppen.

Wat eten jullie onderweg?

Dit artikel is afkomstig van de redactie van Valtaf.nl.