veel water drinken helpt je van je wallen onder je ogen af

5
2109

S ochtends wakker worden met dikke wallen onder je ogen. Dat is in principe niet erg, behalve als je twee uur later nog steeds flinke heuvels onder je ogen hebt. Het zal niemand verbazen dat een goede nachtrust essentieel is om wallen te voorkomen. Een minder voor de hand liggend middel is water drinken. Water drinken bevordert de vochtafvoer door de nieren waardoor wallen eerder verdwijnen. ‘S avonds wat minder alcohol nuttigen werkt overigens ook goed. Op het moment dat je structureel wallen hebt, dan zijn dit vetwallen die eigenlijk alleen operationeel te verwijderen zijn.‘S ochtends wakker worden met dikke wallen onder je ogen. Dat is in principe niet erg, behalve als je twee uur later nog steeds flinke heuvels onder je ogen hebt. Het zal niemand verbazen dat een goede nachtrust essentieel is om wallen te voorkomen. Een minder voor de hand liggend middel is water drinken. Water drinken bevordert de vochtafvoer door de nieren waardoor wallen eerder verdwijnen. ‘S avonds wat minder alcohol nuttigen werkt overigens ook goed. Op het moment dat je structureel wallen hebt, dan zijn dit vetwallen die eigenlijk alleen operationeel te verwijderen zijn. Voor meer informatie over wallen kijk hier.

5 REACTIES

  1. Hallo,
    Ik ben 15 jaar en ik heb echt elke dag wallen onder mijn ogen. Vocht ofzo.
    Make-up en vroeg naar bed helpt echt niet. Ook masseer ik mijn ogen wel eens. ook dat werkt niet.. weet u misschien hoe ik ze weg krijg? Ik ben er best onzeker door geworden.. =(

    Alvast bedankt.

  2. beste allemaal ik ben een 13 jarig meisje en je wil niet weten hoe erg mijn ogen er uit zagen als je het volgende doet wat hieronder staat garandeer ik jullie dat je wallen weg gaan het werkte ook bij mij!!!!!

    Tips: 1. Houd een schijfje aardappel in een doek 20 minuten tegen uw ogen en spoel het niet af. 2. Laat koude theezakjes (kamillethee) 10 minuten op uw ogen liggen. 3. Houd een bevroren eetlepel(vriezer)in een doek met de holle kant tegen uw oog. 4. Leg plakjes van een komkommer 5 minuten op uw ogen. 5. Trommel met devingertoppen onder de ogen van binnen naar buiten. 6. Drink 2 à 3 liter water voor een goede afvoer van afvalstoffen. 7. Meng drie druppeltjes citroensap koude melk, drenk twee wattenschijfjes in dit mengsel en leg de wattenschijfjes 15 minuten tegen de ogen.