Kaalheid binnen vijf jaar effectief te behandelen

0
1555
haaruitval

Veel mannen kampen met haaruitval en kaalheid. Bij mannen is de haaruitval door erfelijkheid de meest voorkomende vorm. Al jaren wordt er gezocht naar een remedie tegen kaalheid. Vaak grijpen mannen en ook vrouwen naar effectieve middelen om kaalheid te voorkomen.

Veel mannen kampen met haaruitval en kaalheid. Bij mannen is de haaruitval door erfelijkheid de meest voorkomende vorm. Al jaren wordt er gezocht naar een remedie tegen kaalheid. Vaak grijpen mannen en ook vrouwen naar effectieve middelen om kaalheid te voorkomen. Maar onderzoekers geloven nu dat ze in de buurt zijn van een remedie voor kaalheid.

De Duitse wetenschappers slaagden erin haarfollikels te kweken uit stamcellen. Dit zou kunnen resulteren in een middel tegen kaalheid binnen vijf jaar. De haarzakjes waren gemaakt van dierlijke cellen, maar het onderzoeksteam is optimistisch en hoopt binnen vijf jaar hetzelfde te kunnen bereiken met menselijke cellen.

Wil jij geen vijf jaar wachten? In ons artikel ‘Middelen tegen haaruitval en kaalheid’ vind je verschillende producten die voor veel mensen succesvol zijn.