Rimpelcreme No 7 Protect & Perfect Beauty Serum bepkerkt rimpels

1
1300

gezichtscreme ”˜No 7 Protect & Perfect Beauty Serum’ van Boots beperkt rimpels en verbetert de texture van de huid. Dit is door Britse onderzoekers aangetoond.


Een rimpelcreme die werkt. Dat beloven bijna alle cosmeticafabrikanten. Vaak moet je er ook nog flink voor in de buidel tasten. Dat blijkt niet meer nodig. Want er is daadwerkelijk een crème die veroudering tegengaat, gewoon in de winkel verkrijgbaar is en slechts 20 euro kost.

De populaire gezichtscreme ‘No 7 Protect & Perfect Beauty Serum’ van het beautymerk Boots blijkt volgens Britse wetenschappers rimpels te beperken en schade te herstellen die door UV-stralen van de zon is ontstaan. Daarmee is voor het eerst wetenschappelijk bewezen dat een vrij verkrijgbare gezichtscrème helpt tegen rimpels.

Dermatologen onderzochten of de effecten van de gezichtscrème ook zichtbaar zijn voor het blote oog bij 60 vrijwilligers tussen de 45 en 80 jaar oud met een zonbeschadigde huid. Van hen kregen 30 de wondercrème, de andere helft gebruikte een normale gezichtscrème.

Na een jaar bleken er duidelijke verschillen tussen de 2 groepen. Voor en na de proefperiode werden foto’s gemaakt. Bij 70% van de gebruikers van de Boots-crème bleek de textuur van de huid verbeterd en ze hadden minder rimpels.

Daaruit concluderen de onderzoekers dat de crème heilzaam is voor een beschadigde huid. Boots is op dit moment bezig met een terugkeer in Nederland, maar je kunt de crème ook via internet bestellen.

Bron: hln.be