Stoppen met roken verbetert kwaliteit seksleven

0
598

Stoppen met roken kan de kwaliteit van je seksleven verbeteren. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Hongkong. Uit het onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de rokers die behandeld wordt voor erectieproblemen binnen een half jaar na het roken van hun laatste sigaret, minder impotentiesymptomen hebben.

Stoppen met roken kan de kwaliteit van je seksleven verbeteren. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Hongkong.

Uit het onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de rokers die behandeld wordt voor erectieproblemen binnen een half jaar na het roken van hun laatste sigaret, minder impotentiesymptomen hebben.

Volgens de onderzoekers hebben de personen die stoppen met roken bijna twee keer zoveel kans om succesvol behandeld te worden.

Eén van de onderzoekers, professor Lam Tai-hing adviseert mensen direct te stoppen met roken om onder andere erectieproblemen te voorkomen. Volgens de professor moeten rokers meer bewust worden gemaakt van het feit dat roken een negatieve invloed kan hebben op je seksleven.

Bron: Hln.be

Stoppen met roken kent niet alleen op lange termijn veel voordelen, maar ook op korte termijn. Lees hier de voordelen van stoppen met roken op korte termijn. Wist je dat na 48 tot 96 uur het lichaam al nicotinevrij is? Reukzin en smaak nemen toe.

Lees ook:
Stoppen met roken en kilo’s aankomen
Stoppen met roken op oudere leeftijd. Heeft dat zin?
Helpen nicotinevervangers je te stoppen met roken?