Welke zonnebrand past bij jou?

0
722

Het is van belang om de juiste zonbeschermende factor voor je huid te kiezen. Het komt vaak voor dat je hierbij niet voor de juiste zonnebrand kiest, met alle nare gevolgen van dien. Nivea heeft hier iets op gevonden. Ze hebben de Nivea SPF Check voor je huid ontwikkeld. Deze interactieve tool geeft je gedetailleerd advies welke zonnebrand te gebruiken, waarbij het advies wordt afgestemd op het continent en land waar je naar toe gaat, de periode van het jaar (felheid van de zon) en je huidtype.

Nu de vakantieperiode weer aanbreekt en veel mensen de zon gaan opzoeken, is het van belang om de juiste zonbeschermende factor voor je huid te kiezen. Het komt vaak voor dat je hierbij niet voor de juiste zonnebrand kiest, met alle nare gevolgen van dien. Klik hier voor meer informatie over de invloed van de zon op onze huid.

Nivea heeft hier iets op gevonden. Ze hebben de Nivea SPF Check voor je huid ontwikkeld. Deze interactieve tool geeft je gedetailleerd advies welke zonnebrand te gebruiken, waarbij het advies wordt afgestemd op het continent en land waar je naar toe gaat, de periode van het jaar (felheid van de zon) en je huidtype. De check is ook geschikt voor kinderen. Op basis van deze factoren wordt een gericht advies gegeven voor de zonnebeschermingsfactor.

Deze handige tool zorgt ervoor dat je met de juiste huidbescherming gaat genieten van de zon. Wil je zelf de check doen. Klik hier.

We horen graag of je het een handige tool vindt en of je tot voor de check een andere zonnebeschermingsfactor gebruikte.