Producten

Hier vind je een overzicht van producten die je kunnen helpen bij het ontspannen en ontstressen. Dit varieert van het volgen van een meditatie cursus tot het kopen van kruidenthee.

Je gezondheid verbeteren met een app

App gezondheid

Je gezondheid verbeteren met een app; het kan echt. Al bijna 20% van de Nederlanders heeft één of meerdere apps op de telefoon geïnstalleerd staan om de gezondheid bij te houden. Het grote voordeel van apps is dat de informatie precies aangepast kan worden aan jouw situatie. Gezondheidsapps zijn daardoor de ideale manier om te…

Lees verder

Cursus meditatie

Dat stress slecht is voor onze gezondheid is voor velen bekend. Zo kun je van stress verschillende klachten krijgen. Denk hierbij aan hoofdpijn, hartklachten, maag- en darmklachten en duizeligheid. Maar stress kan ook leiden tot overgewicht.

Lees verder

Homeopathische middelen tegen stress

Er is een aantal homeopathische middelen op de markt om je rust en ontspanning te geven. De werking van deze middelen is niet wetenschappelijk aangetoond. Een bekend middel is Valeriaan (zit ook in valdispert). Het voordeel bij Valeriaan is dat het geen invloed heeft op je concentratie en reactievermogen. Voorbeelden van homeopathische middelen voor ontspanning…

Lees verder

Muziek en geluiden voor ontspanning

Afgelopen jaren zijn er vele cd’s op de markt gebracht met rustgevende muziek of geluiden. Dit varieert van junglegeluiden en het geluid van de branding van de zee tot rustige loungemuziek. Het is belangrijk je tijd te nemen om je lekker te ontspannen en rustig naar de muziek te luisteren.

Lees verder

Kruidenthee is gezond en zorgt voor ontspanning

Kruidenthee is veel gezonder dan ‘gewone’ thee. Kruidenthee wordt niet gemaakt van theebladeren maar van andere kruiden. Gewone thee bevat theine (een cafeine-achtige stof) en looizuur. Het is verstandig de vele smaken afwisselend te drinken. Ieder kruid heeft een andere werking op het lichaam.

Lees verder