Een jonger uiterlijk

0
1409
jonger uiterlijk


Het ouder worden overkomt ons allemaal.
 Het is een natuurlijk proces waar we niet veel invloed op hebben. Toch zijn er natuurlijke middelen en tips die het verouderingsproces tegengaan en je een jonger uiterlijk geven.

Jonger uiterlijk

Het opdoen van ervaringen en verkrijgen van wijsheden zijn voordelen van het ouder worden. Helaas zijn er ook minder leuke kanten aan het ouder worden: haaruitval, rimpels en grijze haren. Niet natuurlijke methoden kunnen je het idee geven van een jonger uiterlijk, maar vaak zijn er meer bijwerkingen dan positief resultaat. Er zijn dan ook natuurlijke middelen en tips die het verouderingsproces tegengaan en je een jonger uiterlijk geven.

Om je jong en gezond te voelen en er jong uit te blijven zien, is het belangrijk om de volgende zeven tips te onthouden en toe te passen.

1. Gezond eten

Eet voldoende verse groente en fruit en let op je voeding. Zorg dat je voldoende voedingsstoffen binnen weet te krijgen. Hierdoor wordt het verouderingsproces vertraagd.

2. Drink voldoende

Water reinigt het lichaam. Door veel water te drinken ga je ook minder eten, krijgt je huid een natuurlijke en gezonde uitstraling en werken je organen beter.

3. Zorg voor voldoende slaap

Vermoeidheid en de stress die daarmee gepaard gaat, laten je er vaak ouder uitzien. Zorg er daarom voor dat je iedere nacht zo’n zeven tot negen uur slaap krijgt. Voldoende slaap voorkomt ook rimpels.

4. Huidverzorging

Er bestaan vele middeltjes voor je huid. Toch komt de beste verzorging voor je huid van binnenuit. Natuurlijke producten die vanuit het lichaam werken, geven je dan ook het beste resultaat.

5. Haarverzorging

Grijs worden en haaruitval zijn veelal genetisch bepaald. Aan deze kenmerken is dan ook weinig te doen. Zorg wel zo goed mogelijk voor je haar om je haar er gezond uit te laten zien.

6. Neem antioxidanten

Van nature zijn antioxidanten aanwezig in de huidcellen. Het vernieuwen van cellen kan je helpen door zelf ook antioxidanten in te nemen. Deze dienen als aanvulling en helpen het verouderingsproces te vertragen.

7. Vermijd gifstoffen

Te veel suikers, overmatig alcoholgebruik en roken zorgen dat gifstoffen in je lichaam terecht komen. Vermijd deze zoveel mogelijk om er jonger uit te zien en je jonger te voelen.