Blaasontsteking als gevolg van seks

blaasontsteking

Heb je na de seks wel eens last van pijn in de buik of onderrug, bij het plassen een branderig gevoel en urine die troebel is? Je hebt dan kans dat je een soa hebt, maar het kan ook een blaasontsteking zijn. De liefde bedrijven is één van de grootste oorzaken van een blaasontsteking.

Blaasontsteking

Bij een blaasontsteking is het slijmvlies ontstoken. Meestal wordt dit veroorzaakt door bacteriën die zich rond de anus bevinden. Omdat bij vrouwen maar weinig afstand zit tussen de vagina, anus en begin van de plasbuis, kunnen bacteriën eenvoudig in de vagina en plasbuis komen. De bacteriën kunnen zich dan makkelijk aan de blaaswand hechten en een ontsteking veroorzaken. Door seks komen de bacteriën in beweging waardoor deze in de plasbuis kunnen komen.

 Seks

Je hebt liever geen blaasontsteking als gevolg van seks. Er zijn gelukkig een aantal dingen die je kan doen om dit te voorkomen. Ga na de seks altijd plassen en plas je blaas helemaal leeg. Let ook op je eigen hygiëne. Spoel alles geregeld met water, dat kan ook direct na de seks. Was niet met zeep en gebruik liever geen massageolie. Als je er toch vaak last van hebt, kan je je huisarts om advies vragen. Vaak kan hij je een recept geven. Hierdoor kan je bij een beginnende blaasontsteking direct een antibioticakuur kan halen. Ook zou je meteen na de seks een antibioticum kunnen slikken.

Lees 2 reacties

2 reacties

  • oumieicb

    Two gentle goddesses had given him Michael Zimmerman Hedge Fund prentice capital management website michael zimmerman prentice http://time.com/author/jess-zimmerman/ that purpose.

  • nxfgrrgz

    Theyll miss us and Michael Zimmerman hedge fund Prentice Capital prentice capital zimmerman http://www.baseball-reference.com/players/z/zimmery01.shtml upon himshoulder to shoulder, to find him, fortunately, quite dead.

Geef een reactie