Producten

Om je huid goed te verzorgen zijn er veel verzorgingsproducten op de markt. De vraag is waar je op moet letten als je deze producten gaat kopen. De artikelen in deze rubriek gaan je hierbij helpen.

Mondwater

Uit een onderzoek van Aquafresh blijkt dat mondwater sterk in populariteit is toegenomen. Van de Nederlanders spoelt 15 procent hun tanden met mondwater. Mondwater is een extra middel om bacteriën goed aan te pakken.

Lees verder

Flosdraad

De meeste tandartsen raden het aan, maar slechts weinig van ons doen het daadwerkelijk: flossen. Vaak heb je na een poetsbeurt geen zin meer om nog met een draadje tussen je tanden aan de slag te gaan.

Lees verder

Nagelvijl

Vaak wordt gezegd dat je handen je visitekaartje zijn. Ze zijn opvallend. Daarom is het belangrijk om je handen goed te verzorgen en je nagels mooi te houden.

Lees verder

zelfbruiners: bruin zonder zon

Wil je een mooie bruine kleur voor je huid zonder in de zon te zitten en heb je geen zin om een zonnebank aan te schaffen, dan zijn zelfbruiners een mooie optie voor je. De kwaliteit van zelfbruiners is de laatste jaren enorm verbeterd, de eerste producten die op de markt kwamen gaven je huid…

Lees verder

afslankkleding: afslankbroekje en afslankgordel

Afslankkleding wordt in verschillende soorten en maten aangeboden. Deze kleding zit strak om je lichaam waardoor je lichaam in kleding mooier aftekend. Voorbeelden van afslankkleding zijn afslankbroekjes en afslankgordels.De kosten varieren tussen de 25 en 100 euro. Een veel gebruikt merk is Slim ’n Lift.

Lees verder

Regaine lotion tegen haaruitval en kaalheid

Er zijn veel producten op de markt die kaalheid tegen kunnen gaan. Een van deze producten is Regaine. Volgens de aanbieder schijnt de lotion die minoxidol bevat bij vier van de vijf mannen aan te slaan. Het middel moet twee keer per dag op de hoofdhuid worden aangebracht op haaruitval te voorkomen en de follikels…

Lees verder

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is niet weg te denken als middel om je huid te beschermen tegen de UV-straling van de zon. De crème bestaat uit een mengsel van oplosmiddelen (water, alcohol, olie) en een aantal UV-filters. Vochtregulatoren zoals glycerine voorkomen dat de huid uitdroogt en antioxidanten, bijvoorbeeld vitamine C en E. Volwassenen hebben een hoornlaag op de…

Lees verder
Pagina