Dieet

Wil je snel afvallen en wat kilo’s kwijt? Hier vind je de belangrijkste dieten op een rijtje. Van Sonja Bakker tot Atkinsdieet. Inclusief gebruikerservaringen.

Wat is obesitas en hoe gaan we dat te lijf?

Obesitas in Nederland Ons landje behoort tot de landen waar obesitas het meest voor komt. Schrik je hiervan? Deze hele vervelende aandoening zorgt voor veel gezondheidsproblemen en kan zelfs je leven verkorten. Gelukkig kunnen we er wel wat tegen doen. Gezonder eten en meer bewegen vormt een verantwoorde basis om obesitas letterlijk en figuurlijk te…

Lees verder

Hoe gezond is koolzuur in frisdrank?

Frisdrank is een van de populairste dranken. We weten inmiddels dat al dat suiker in frisdrank niet gezond voor ons is. Daarom is bijna alles suikervrij te verkrijgen. Maar hoe zit dat met de impact van koolzuur? Wie de verleiding van deze heerlijke sprankelende bubbels met moeite kan weerstaan is niet ongezond bezig. En dat…

Lees verder

Het mayodieet

Een dieet met veel mayonaise? Helaas niet. De naam eierendieet zal beter bij het dieet passen. Het dieet heeft weinig met mayonaise te maken, maar kreeg zijn naam van de Mayo Clinic in Amerika.

Lees verder

Okinawa dieet

Het Okinawa dieet is eigenlijk geen dieet, maar een levenswijze. Wanneer je volgens de richtlijnen van Okinawa leeft word je ouder en blijf je gezonder dan de gemiddelde mens.

Lees verder

Stroopwafeldieet

Afvallen terwijl je stroopwafels eet. Een droom van iedere afvaller. Het stroopwafeldieet werkt anders. Stroop is een belangrijk onderdeel van het stroopwafeldieet.

Lees verder

Dukan dieet

In Frankrijk is het een grote trend op dieetgebied, maar ook Nederland raakt langzaam bekend met het Dukan dieet. Het Dukan dieet is vernoemd naar dokter Pierre Dukan.

Lees verder
Pagina