Pluis haar, droog en dor haar

16
1298
blog dummy


Antwoord van Githa:

Pluis betekent dat de haarschubben open staan,waardoor het haar er droog en dor uitziet. Wat je er tegen kan doen is:

Op de eerste plaats een goede verzorgende shampoo en conditioner van Kapper gebruiken. Dit is belangrijk voor een goede vochtbalans en herstelling van de open structuur van het haar. Op de tweede plaats kan je ervoor kiezen om je haar te stylen, waardoor je de haarschubben wat gelijkmatiger maakt. Het haar wordt rustiger van structuur en er ontstaat een mooie glans. Ten 3e kan je met een zijde product werken dat geeft glans en het pluis wordt ook wat minder.

16 REACTIES

 1. Een goede behandeling voor droog, pluizig haar is een keratine behandeling.
  Een keratine behandeling verzorgt het haar heel intensief en zorgt ervoor dat je gladder, zachter, pluisvrij haar krijgt, dat prachtig glans.
  De behandeling duurt circa 2 uur bij een goede salon, maar dan heb je ook er 3-5 maanden plezier van. Het product groeit niet uit, maar slijt uit je haar. Je kunt de behandeling heel regelmatig herhalen. De kwaliteit van je haar wordt iedere keer beter. Keratine is namelijke een lichaamseigen bouwstof.

  Er zijn veel verschillende keratine producten, maar let op dat je een formaldehyde-vrij product kiest en een goede kapsalon.
  Ik heb zelf de juvexin behandeling van Global Keratin geprobeerd en ben zeer tevreden.

 2. Ik heb een keratinebehandeling gehad bij Toni&Guy. Helemaal super!
  Mijn haar is zacht, glanzend en ik ben veel minder tijd kwijt met het fohnen en stylen van mijn haar.
  Ze hebben nu ook aftercare producten; een leave-in conditioner spray en serum, die erg fijn zijn en mijn haar erg makkelijk handelbaar maken. Echte aanraders!

 3. mijn haar was een drama ik was meer dan een uur bezig geweest als ik wou stijlen en naar buiten gaan was weer een pluiz nu heb ik voor 2de keer global keratine gedaan het is perfect het pluis niet meer en ik genit van mijn haar iedere dag ik doe in almere bij hairstylist mali ik ben heel blij met mijn haar het is echt een aanrader

 4. Hallo, ik wil dit ook gaan doen, alleen ik wil mijn krullen niet kwijt. Ik heb nu hele droge krullen en het pluist heel erg, ook zakken mijn krullen. Als ik de keratine behandeling doe, krijg ik dan zachte mooie krullen of echt alleen maar stijl haarl.
  Alvast bedankt,..

 5. Hoi allemaal,

  ik heb onlangs keratine behandeling uitgevoerd en het is geweldig het is nu 1 week geleden. het is een dikke aanrader, ik heb het ook bij hairstylist Mali gedaan in Almere, een super aardig en eerlijk vrouwtje. ik wou in eerste instantie japanse straight doen maar toen ze me haar zag, zij ze dat ik het beter niet kon doen omdat het behoorlijk beschdigd was dus heb ik voor keratine gekozen en het is ideaal. op haar website staat ook meer info over beide behandelingen hairstylistmali.nl succes voor diegene die het gaan doen!

 6. Heb onlangs de keratine behandeling gekocht op Koopplein.nl. De set om het thuis te doen dus.
  Ik moet zeggen: een geweldig resultaat. Mijn zus en ik hebben het nu bij elkaar gedaan en het is werkelijk subliem. Echt een top product. Wel Rainforest shine shampoo er na gebruiken, te koop bij de bodyshop. Deze shampoo ondersteunt nl. de keratine in het haar en dan behoud je ook de mooie glans maar dat wordt in de bijsluiter allemaal uitgelegd. Ik stond er eerst wel sceptische tegenover maar kan het nu iedereen aanraden.

 7. Er is een dame die het zo goed en goedkoop doet.
  Kijk op marktplaats haar naam is Gulay.
  Ik heb me haar bij haar laten doen (global keratin) en ik bn echt super tevreden.
  Geen pluis meer alleen mooi vallend glanzend haar.
  Ze doet veel eer soorten keratine behandeling. Ze kijkt eerst wat goed bij je haar past. Je kan ook doe het zelf pakketten bij haar halen wat ook leuk is om te proberen. Ik zou zeggen betaal niet te veel
  Als het ook goedkoper kan.