Loop jezelf fit deze zomer

0
3830
2 vrouwen aan het wandelen in de bergen

De zomer is officieel aangebroken en het is overwegend prachtig, zonnig weer. In combinatie met de corona-maatregelen die steeds verder worden versoepeld, betekent dat veel goed nieuws in allerlei opzichten. We kunnen ons bijvoorbeeld overal weer heerlijk vrij bewegen. Fanatieke wandelaars kunnen hun favoriete wandelpaden in stad en land dus weer ongelimiteerd opzoeken. Ben je niet zo van de uitgebreide wandeltochten, maar houd je er wel van om lekker te flaneren? Niemand houdt je meer tegen om de straat op te gaan. Maar of je er nu stevig tegenaan wilt gaan of rustig wilt slenteren; een goed paar schoenen mag daarbij niet ontbreken.

Modieus zomerschoeisel heeft niet per definitie het imago van gezond en goed voor je voeten. Healthylives laat je graag zien dat er wel degelijk eigentijdse schoenen bestaan die zijn ontworpen met het uitgangspunt om loopcomfort te creëren. Onder andere de modellen uit de collectie van Wolky zijn het toonbeeld van schoenen die in de afgelopen jaren steeds modieuzer en comfortabeler zijn geworden.

Anatomisch gevormd voetbed

Alle Wolky schoenen zijn gemaakt van kwalitatief leer en hebben een anatomisch gevormd voetbed. Doordat de uiteenlopende modellen ook van binnen met leer zijn gevoerd, wordt het vocht door de zool opgenomen en kunnen je voeten goed ademen. Draag je steunzolen of inlays? De meeste Wolky’s hebben een uitneembaar voetbed zodat je die daar in kunt gebruiken. Dankzij de demping in de zool en het anatomisch gevormde voetbed, bieden de schoenen voldoende steun aan de voet. Het is ook niet zonder reden dat de meeste en podotherapeuten en podologen de schoenen van Wolky aanraden bij voetklachten. Met bijvoorbeeld de sandalen, slippers, instapschoenen en clogs, ben je verzekerd van een gezonde pasvorm en van een trendy uitstraling. Je mag op Wolky’s dus ook absoluut gezien worden.

Microwobbleboard™-middenzool

Dat geldt overigens ook voor de modellen van het merk FitFlop. Toen oprichtster Marcia Kilgore in 2006 de meest comfortabelste schoenen ter wereld wilde ontwerpen, had ze een helder doel voor ogen. In samenwerking met twee Britse biomechanici ontwikkelde ze de gepatenteerde Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit. Onder meer met de inmiddels wereldberoemde FitFlop slipper, leverde ze het levende bewijs dat een gezond voetbed wel degelijk samengaat met een vlotte uitstraling. Tijdens het lopen krijgen je spieren en gewrichten de perfecte ondersteuning. De slippers, sandalen en andere FitFlop schoenen zijn dus perfect voor iedereen die in de zomer een actieve levensstijl nastreeft, zonder afbreuk te doen aan elegante looks.