Spring je slank op een trampoline

Trampolines zijn populair. Niet alleen onder kinderen, maar ook volwassen vinden het vaak leuk om de stress van de dag er uit te springen.

Een slimme sportinstructeur heeft nu een fitnessvorm ontwikkeld waarmee je springend aan je conditie kan werken. Thuis of in de sportschool.

Onderzoek heeft aangetoond dat trampolinespringen 68% effectiever is dan joggen. Jumpup moet het dan ook helemaal gaan doen deze zomer in de sportscholen. En heb je geen zin om met mooi weer in een sportschool te gaan springen? Dan gebruik je de mini-trampoline thuis. Vergis je echter niet met de grote trampoline waar kinderen op springen.

Volgens de bedenkers val je springend in een rap tempo af. Toch is niet iedereen even enthousiast over deze niet fitnessvorm. Want ga je met 120 kilo op een trampoline staan?

Tijdens de dynamische groepsles op mini-trampolines verbrand je niet alleen veel calorieën, maar verbeter je ook je uithoudingsvermogen.

De lessen zijn op dit moment alleen nog te volgen in Tilburg.

Lees 2 reacties

2 reacties

  • Floor

    Waar vind ik dat trainingsschema? Ik ben op zoek naar zoiets omdat ik graag met trampolineslpringen mijn conditie op pijl wil brengen en af wil vallen. Ik heb zo’n ding staan en het is iets wat ik eindelijk leuk vind op het gebied van bewegen.

Geef een reactie