Thaise kruidenmassage om stofwisseling te stimuleren

0
1255

Dit is een thaise massage met warme kruidenstempels en olie. De kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden. Met de kruidenstempels wordt de huid gemasseerd en stimuleert daarbij lokaal de stofwisseling.De bekendste kruiden zijn Borneol, Kampfer, Thaise Gember, Citroengras, Kaffier, Tumeric en Limoen.

Met de kruidenstempels wordt de huid gemasseerd en stimuleert daarbij lokaal de stofwisseling. De temperatuur van de kruiden en de druk op het lichaam bepalen voor een belangrijk gedeelte het resultaat.

Elke graad stijging van onze lichaamstemperatuur veroorzaakt een versnelling van de basale en lokale stofwisseling met 15%. Door de snellere stofwisseling en natuurlijk ook de warmte van een kruidenmassage wordt de bloedsomloop geactiveerd. De bloedvaten verwijden zich en er zullen meer afvalstoffen uw lichaam verlaten. Het is een intensieve en lange behandeling die doordringt tot in de organen van het lichaam en voert daar een heilzame werking uit.
Door middel van deze massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Wanneer kies je voor deze thaise kruidenmassage?
– stress
– vermoeidheid
– slapeloosheid
– reuma/jicht
– spierpijn
– afvallen
– het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij het verzuren van het lichaam
– heeft een reinigend effect op de organen
– werkt aderwand versterkend

Hoe ziet een volledige behandeling van de thaise kruidenmassage eruit?
– ontspannend voetenbad
– massage van rug en schouderpartij met warme kruidenstempels
– massage van de rug met heerlijk warme etherische olie
– heerlijke hoofdmassage
– oliemassage van de voeten

Om het feest geheel te complementeren mag je voorafgaand aan de massage de massage-olie uitzoeken die het best bij je past. Kortom, genieten dus.