Hoofd kaalscheren

6
24589

Als je (de eerste) keer je hoofd kaal gaat scheren dan is het belangrijk je haar eerst met een tondeuse zo kort mogelijk te scheren. Vervolgens haal je met scheermes en scheerschuim je haar volledig weg. Gebruik hiervoor een standaard scheermes en geen exemplaar met meerdere mesjes. Beweeg het mesje van je voorhoofd over je schedel naar achteren. Scheer met lange halen en doe dit rustig, je hoofdhuid moet immers wennen aan het scheren. Masseer een zachte aftershave balsem in, deze verzacht de ge├»rriteerde hoofdhuid en sluit de pori├źn.

Dit is de meest gemakkelijke en effectieve manier om je hoofd kaal te scheren.

6 REACTIES

  1. hallo ik heb al geruime 4 maanden last van ernstige haaruitval. het is vermoedelijk begonnen toen ik met een kuur testosteron ben begonnen en veel stres. hier ben ik nu 2 maanden mee gestopt maar heb er nog last van. inmiddels ben ik 50% van me haren kwijt. wat kan ik als beste voeding gebruiken voor me haren? en groeien de haren weer terug?
    alvast bedankt.

  2. Heb je ook veel te maken met roos? Het is zowiezo belangrijk dat je elke dag (op een rustige manier) je haren kamt, waarbij de tanden je hoofdhuid moeten raken. Dit omdat je de dode huid dat op hoofdhui is wil weghalen, omdat het tot een infectie kan leiden en alleen maar meer haar kan laten verliezen. Als je je haar scheert kan je niet al je haar terugkrijgen, alleen stabiliseert de haarwortels die er nog zijn wel en zul je niet meer last hebben van haarverlies. Je ziet bijv ook dat oude mannen die hun haar milimeteren/scheren op hun achterhoofd niet meer haar verliezen.