Gewoon gek

0
1155
Gelukkig

Het is vaak niet echt gewenst om gek te doen. Terwijl dit je leven toch wel een stuk leuker kan maken. Je beleeft veel plezier en voelt je veel vrijer. Veel mensen proberen al gewoon te zijn, het is daarom goed om ook eens gek te doen.

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, is een veelgehoorde zin. Maar wat is nu normaal? En waarom moet je dan altijd gewoon normaal doen? Wat voor de een normaal is, is voor de ander misschien wel gek. Toch kunnen dingen die niet normaal zijn je vaak inspireren en je aan het denken zetten. Hierdoor kan je aan jezelf werken en beter worden.

Keuzes

Het is niet erg om hobby’s te hebben die niet veel mensen hebben, of om liever op een betekenisvolle werkvakantie te gaan dan luie zonvakantie. Ook is het niet erg om bewust te eten of bepaalde soorten voedsel te vermijden. Leef zoals je zelf wilt en kies de dingen die bij jou passen en die jou gelukkig maken.

Eigen koers

Soms vinden mensen je vreemd. Vaak zijn dit de mensen die zich vaak druk maken om wat anderen van hen vinden. Maar het is juist leuk om nieuwe dingen te proberen en je niet te laten beperken door dat wat normaal is. Wees daarom niet bang om eens gek te zijn en vaar je eigen koers.