Tips voor minder stress

1
3398

Ontspannen is voor de één makkelijk, maar kan voor de ander behoorlijk lastig zijn. Na een drukke en stressvolle dag is het voor sommige moeilijk om te herstellen en je hoofd leeg te maken. Met de juiste aanwijzingen kun je herstellen van alledaagse spanning en stress.

1. Neem een warm bad
Een heerlijk warm bad doet wonderen. Sluit je ogen en probeer nergens aan te denken. Het helpt om een badolie te gebruiken met een rustgevende geur.

2. Maak een wandeling
Een wandeling helpt om na een drukke dag je hoofd leeg te maken. Het hoeft geen lange wandeling te zijn. Ook een kwartiertje in de buitenlucht lopen helpt al om je ontspannen te voelen.

3. Schrijf het van je af
Verwerk de indrukken van de dag door het op te schrijven. Schrijf alles van je af en je zult merken dat je hoofd een stuk leger wordt.

4. Fietsen verfrist lichaam en geest
Fietsen verfrist onze gedachten. Pak na een drukke dag de fiets. Trap stevig door en trek af en toe een sprintje. Niet alleen fietsen is een goede manier om te ontspannen, ook hardlopen of andere vormen van beweging dragen bij aan een gezonde geest.

5. Bezoek een sauna
Een sauna is goed tegen stress en bevordert je lichamelijke ontspanning. Probeer te genieten van een bezoek aan de sauna en bekijk hier de saunatips.
Weet jij meer manieren om te ontspannen? Vertel het ons hieronder!