neusharen verwijderen door ze te trimmen of knippen

0
1911

Ieder mens heeft neusharen. Dat is maar goed ook want neusharen voorkomen dat schadelijke deeltjes in onze longen terecht komen. Lange, zichtbare neusharen is echter een minder mooi gezicht. Het zijn voornamelijk de mannen die hier last van hebben.

Ieder mens heeft neusharen. Dat is maar goed ook want neusharen voorkomen dat schadelijke deeltjes in onze longen terecht komen. Lange, zichtbare neusharen is echter een minder mooi gezicht. Het zijn voornamelijk de mannen die hier last van hebben. Naarmate mannen ouder worden neemt het aantal neusharen (trilhaartjes) toe en worden ze ook langer.

Aangezien neusharen een belangrijke functie hebben is het niet verstandig neusharen te verwijderen. Het is beter om lichtjes te trimmen. Gebruik dan ook geen pincet maar een schaartje of een neustrimmer. Let bij een schaartje op de scherpe punt, je kunt je aardig ‘verwonden’ door ongecontroleerd te gaan knippen. De neustrimmer is een ideaal apparaat. Zie het als een mini tondeuse. Het doet geen pijn en is zeer effectief.

Lees ook:
Grijs haren voorkomen en behandelen
Kraaienpootjes verminderen