Tips om wenkbrauwen te epileren

10
1802

Om je wenkbrauwen te epileren heb je een goede pincet, een spiegel en veel licht nodig. Het beste moment op je wenkbrauwen te epileren is direct na een warme douche, je poriën staan dan goed open. Trek je huid voorzichtig glad en trek haartjes er in de groeirichting uit.Begin met de haartjes tussen de wenkbrauwen, daarna de haartjes onder de wenkbrauwen. het is belangrijk dat je nooit haren aan de bovenkant verwijdert. Doe dit alles zorgvuldig, het resultaat is immers direct zichtbaar.

Lees ook:

Welk kapsel past bij jou gezicht?
Reiniging van de huid

10 REACTIES

  1. als je de haartjes aan de bovenkant epileert ga je je blik verlagen, het gaat lijken alsof u wenkbrauwen ook bijna tegen u ogen zitte. als je enkel de onderkant goed bij-epileerd dan ga je je blik vergroten, het zal dan lijken of je grote ogen hebt, meer expressie in je gelaatsuitdrukkingen en voor een galabal, het is toch simpel, wie er goed wilt uitzien moet daar ook een beetje moeite voor doen. een superknappe vrouw in een super mooi kleedje met alles derop en deraan zonder dat de wenkbrauwen gedaan zijn….is onverzorgd. het zijn zeker en vast geen domme vragen, het zou dom zijn om een verlaagde blik te creeeren terwijl je er 2 keer beter zou uitzien als je het correct zou doen!en btw….jongens hebben ook niet graag borstels die hun ogen zouden kunnen uitsteken….

  2. Ook belangrijk is eerst de wenkbrauwen verven met speciale wimper/wenkbr.verf..dan zie je namelijk goed welke haartjes wel en niet geepileerd moeten worden.
    Uitsluitend de onderzijde anders wordt het superlelijk (de eerste keer een specialist dit uitvoeren)..hoef je het alleen maar bij te werken.