Hou je huid goed in de gaten!

0
173
Huid onderzoeken

Je huid is je grootste orgaan. En toch vergeten veel mensen om daar de juiste aandacht aan te besteden. Oké, je smeert een crèmetje na het douchen en voor het slapengaan, je wast je snoet als je erg gezweet hebt, maar er is meer dat je kunt doen voor je huid. Om te beginnen kun je goed naar je huid kijken. Zorg dat je je eigen velletje goed kent. Dan zie je het al snel als er veranderingen optreden. Weet van iedere moedervlek hoe deze eruit ziet en neem contact op met je huisarts als er iets (lijkt) te veranderen. De huisarts zal je dan in veel gevallen doorverwijzen naar de afdeling dermatologie in het ziekenhuis.

Duurt het te lang voor je daar terecht kunt of vind je het fijner om naar een privékliniek te gaan? Dan kun je zelf een afspraak maken bij U-Clinic. Met één telefoontje of mailtje regel je daar een afspraak.

Waarvoor kun je allemaal terecht bij U-Clinic?

Bij U-Clinic kun je terecht voor alle huidgerelateerde zaken die je je maar kunt bedenken. Van een behandeling huidkanker tot acné, rosacea, eczeem, moedervlekken en wratten. Maar ook voor een huid die beschadigd is door te veel zon kun je hier terecht. Je huid is niet alleen je grootste orgaan, het is ook je visitekaartje. Het kan dus zijn dat je je onzeker voelt door jouw huidaandoening en dat deze aandoening je beperkt in je dagelijks leven. Het is dan van belang dat je kiest voor de best mogelijke zorg. Deze zorg is er voor mannen en vrouwen. Want waar vooral voor vrouwen de huid belangrijk lijkt, is deze net zo goed belangrijk voor mannen.

Ook overbeharing kan een probleem zijn

Zeker nu de zomer weer voor de deur staat, zien mensen er nu alweer tegenop dat ze met blote benen de deur uit willen, maar dit, vanwege overbeharing, niet durven. Bij U-Clinic kun je ook terecht voor lasertherapie om deze overbeharing permanent te verwijderen. Je hoeft dan niet meer met een pincet of een epileerapparaat aan de gang en voelt je veel vrijer om je te laten zien. Vrouwen met overbeharing in het gezicht weten hoe pijnlijk het één voor één uittrekken van de haartjes op de bovenlip en tussen de wenkbrauwen kan zijn. Dankzij de laserbehandeling bij U-Clinic is dit al snel verleden tijd!