Gezonde stoffen om meer lust naar sex te krijgen

7
2311

De volgende voedingsstoffen geven je meer uithoudingsvermogen en passie. Het zijn gezonde middelen om je sexleven een boost te geven.

 1. Groente en fruit: plantaardige voedingsmiddelen zijn verpakt met
  nutriënten en vetarm. Ze voorkomen dat aders dichtslibben en helpen hart- en
  vaatziekten evenals erectiestoornissen voorkomen.
 2. Tomaten: studies tonen aan dat de tomaat component lycopeen, een lid van de vitamine A-familie, een belangrijke bijdrage levert aan je gezondheid. Lycopeen wordt het best
  geabsorbeerd op het moment dat je tomaten kookt met een beetje olie, zoals bij
  pastasaus.
 3. Noten: Ze zijn hoog in het aminozuur arginine, die cruciaal is voor de synthese van stikstofmonoxide, een lichaamsstof die betrokken is bij het krijgen van een erectie. Noten bevatten gezonde vetten en dragen bij tot het verminderen van cholesterol.
 4. Pompoenzaden: ze zijn een rijke bron van zink en bevatten veel voedingswaarden waaronder anti-oxidanten en vitamine E.
 5. Olijfolie: verzadigde vetten en transvetten versmallen de slagaders, maar de enkelvoudig en onverzadigde vetten die in olijfolie zitten voorkomen dit.
 6. Tarwekiemen: tarwekiemen zijn een bijzonder goede bron voor vitamine E, dit helpt de bloedvaten gezond te houden.
 7. Oesters: Deze schelpdieren hebben een reputatie om de mannelijkheid te ‘stimuleren’. Oesters zijn rijk aan zink wat een positieve invloed heeft op de prikkeling van de
  sexuele behoeften. Zorg ervoor dat ze altijd vers zijn.

7 REACTIES

 1. Wat een ge-l.u.l.
  Mensen het zit gewoon tussen jullie oren.
  Al deze producten (min de pompoenzaden) zijn onderdeel van mijn wekelijkse eetpatroon. Maar alhoewel ik mijn vriendin echt een lekker ding vindt, verlang ik niet naar sex met haar.
  Je moet gewoon sex blijven hebben ookal heb je er geen zin meer in. Stop je er mee, Kom je in een negatief spiraal van angst verwijt en gemis terecht waar moeilijker uit te komen is. Junky koppeltjes die alles verloren hebben, Hebben vaak en beter sexleven dan stelletjes met 2 inkomens met kids hypotheek en 2 wagens voor de deur. Waarom??? omdat ze alle problemen kunnen loslaten. Hebben toch niets te verliezen. Dus mensen. Maak je je niet te moeilijk. Pluk de dag. En eet een pruim. Ook al heb je er geen trek in

 2. Het is inderdaad waar als je eenmaal stopt met sex in een relatie dan is dit meestal een ondermijning. Je relatie gaat gewoon kapot, een tijd lang sudder je nog op een broer/zus verhouding. Eenmaal zover lukt het je gewoon niet meer om je relatie te herstellen, en hoe te meer het onderwerp word aangeroerd, des te groter wordt de frustratie. Mannen kunnen veel langer zonder sex dan een vrouw. Als compensatie kopen wij heel c&a leeg en gaan wij schreeuwen tegen onze kinderen of van wie we het meest houden en onze man beschuldigen of ondervragen of hij een ander heeft en allerlei suggesties genereren waarom de prestatie van hem te wensen overlaat, en de frustraties worden nog groter, een van jullie bezoekt binnenkort een advocaat met alle gevolgen van dien. Een gouden tip die ik van mijn moeder middels 74 jaar kreeg. zij zei schep de genegenheid in bed, doe als of je niets verwacht en zeg tegen man lief, ik ga slapen, als je zin hebt in me rommel je maar een end aan, ik hoor morgen wel hoe het was. Ik heb me moeder uitgelachen en gezegd dit is niet meer van deze tijd, jullie knepen zeker altijd de kat in het donker! Uiteindelijk ben ik overstag gegaan en ben ik er achtergekomen dat sex problemen niet van deze tijd alleen zijn, maar van alle generaties. Mijn moeder had gelijk, na een tijdje hadden we weer gezonde zex. Zonder viagra of andere pillen of apparaten. We wonen middels niet meer samen maar onze relatie is nog steeds goed en gezond. Maar of ik ooit zou bekennen aan mijn vriend dat ik meestal niet sliep houw ik voor mij zelf.

 3. Ik ben een arme, wat oudere vrouw en voor mij is er geen keuze…de schoorsteen moet hier immers ook roken.Op marktplaats heb ik weliswaar wat handeltjes uitstaan maar het loopt voor geen ene meter.Nu heb ik in huis een nis ingericht als liefdesnest en ontvang ik heren…met liefde heeft het gvd niks te maken maar ik krijg ten minste centen.Vaak voel ik me wel uitgewoond en de eisen die men stelt zijn niet gering! En anaal…ik heb me er toe moeten dwingen maar met hangen en wurgen lukt het.
  DIT is de andere kant van de medaille…ik wil graag liefde maar het is niet anders.