Grill de zalmfilet met de viskruiden in 20 minuutjes in de grillpan aan beide zijden bruin, niet te lang anders wordt hij droog. Kook de pasta volgens de verpakking. Ontdooi de spinazie en warm het in de magnetron
Maak een roux van de eetl. bloem en de boter…
Keuken: | Nederlands |
Moment: | Diner, hoofdgerecht |
Gerecht: | Visgerechten |
Aantal personen: | Geschikt voor 1 personen |
Energiewaarde: | 544 kcal per persoon |
Ingrediënten
1 eetl. bloem
1 eetl. boter
200 gr. spinazieblokjes
40 gr. pasta
135 gr. zalmfilet
bouillon
bieslook
viskruiden
Bereidingswijze
Grill de zalmfilet met de viskruiden in 20 minuutjes in de grillpan aan beide zijden bruin, niet te lang anders wordt hij droog.
Kook de pasta volgens de verpakking.
Ontdooi de spinazie en warm het in de magnetron
Maak een roux van de eetl. bloem en de boter en voeg de bouillon toe. Maak hem op smaak met bieslook en event. peper en zout.
Kook de pasta volgens de verpakking.
Ontdooi de spinazie en warm het in de magnetron
Maak een roux van de eetl. bloem en de boter en voeg de bouillon toe. Maak hem op smaak met bieslook en event. peper en zout.
Doe op een bordje de pasta, leg vervolgens de spinazie erop, dan de zalm en giet de roux er over heen.
Garneer met nog wat verse bieslook