Makkelijk traditioneel gerecht. Maak de ui en de paprika’s schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s in blokjes. Snijd de olijven in plakjes. Fruit de ui in de olie glazig. Voeg de paprika, de olijven, de krieltjes, de tomatenpuree, de keukenkruiden, de kappertjes en de groentebouillon toe…
Makkelijk traditioneel gerecht:
Keuken: |
Italiaans |
Moment: |
Diner, hoofdgerecht |
Gerecht: |
Visgerechten |
Aantal personen: |
Geschikt voor 2 personen |
Energiewaarde: |
345 kcal per persoon |
Ingrediënten
1 kleine ui
2 paprika’s
8 olijven zonder pit
1 eetlepel olie
400 gram krielaardappeltjes
1 eetlepel tomatenpuree
Italiaanse keukenkruiden
2 1/2 dl groentebouillon
200 gram visfilet
peper, zout
kappertjes
Bereidingswijze
Maak de ui en de paprika’s schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s in blokjes. Snijd de olijven in plakjes. Fruit de ui in de olie glazig. Voeg de paprika, de olijven, de krieltjes, de tomatenpuree, de keukenkruiden, de kappertjes en de groentebouillon toe en stoof dit met een deksel op de pan in 12 minuten gaar. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Voeg de laatste 5 minuten de vis toe en laat dit mee gaar worden.
Tip: lekker met komkommersalade.
Dit recept is afkomstig uit de slanke receptendatabase van www.valtaf.nl.