Italiaans vispotje met krieltjes

0
1065
blog dummy

Makkelijk traditioneel gerecht. Maak de ui en de paprika’s schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s in blokjes. Snijd de olijven in plakjes. Fruit de ui in de olie glazig. Voeg de paprika, de olijven, de krieltjes, de tomatenpuree, de keukenkruiden, de kappertjes en de groentebouillon toe…

Makkelijk traditioneel gerecht:

Keuken:

Italiaans

Moment:

Diner, hoofdgerecht

Gerecht:

Visgerechten

Aantal personen:

Geschikt voor 2 personen

Energiewaarde:

345 kcal per persoon

Ingrediënten
1 kleine ui

2 paprika’s

8 olijven zonder pit

1 eetlepel olie

400 gram krielaardappeltjes

1 eetlepel tomatenpuree

Italiaanse keukenkruiden

2 1/2 dl groentebouillon

200 gram visfilet

peper, zout

kappertjes

Bereidingswijze
Maak de ui en de paprika’s schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s in blokjes. Snijd de olijven in plakjes. Fruit de ui in de olie glazig. Voeg de paprika, de olijven, de krieltjes, de tomatenpuree, de keukenkruiden, de kappertjes en de groentebouillon toe en stoof dit met een deksel op de pan in 12 minuten gaar. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Voeg de laatste 5 minuten de vis toe en laat dit mee gaar worden.

Tip: lekker met komkommersalade.

Dit recept is afkomstig uit de slanke receptendatabase van www.valtaf.nl.