Smoothie voor ontbijt

2
1183
blog dummy

De ingrediënten van deze lekkere ontbijtsmoothie zijn gebaseerd op 4 personen. Deze smoothie is super gezond, is makkelijk te maken en drinkt lekker weg. Ingrediënten: 400 gram honingmeloen, in blokjes, 200 gram ananas, in blokjes. Vries de meloen- en ananasblokjes zeker 4 uur van tevoren in…

De ingrediënten van deze lekkere ontbijtsmoothie zijn gebaseerd op 4 personen. Deze smoothie is super gezond, is makkelijk te maken en drinkt lekker weg.

Ingrediënten:
400 gram honingmeloen, in blokjes
200 gram ananas, in blokjes
1 avocado, in stukjes
150 gram kokosvlees met sap uit de diepvries (verkrijgbaar bij de toko)
4 eetlepels lijnzaad
4 sinaasappels, het sap

Bereidingswijze:
1. Vries de meloen- en ananasblokjes zeker 4 uur van tevoren in;
2. Blend het ingevroren fruit, de advocado, het kokosvlees- en sap en het lijnzaad fijn met het sinaasappelsap

2 REACTIES

  1. Vast heel lekker. Maar of ik nou een soort koude milkshake als ontbijt prefereer?? En dan het ‘minstens 4 uur tevoren in de vriezer doen’. Je denkt toch niet dat ik om 3 uur ’s nachts mijn bed uitkom? :-)Oke, mag natuurlijk ook voor het slapen gaan, maar toch…

    Nee, lijkt mij heerlijk tussendoor, maar als ontbijt? Mwoa.

  2. Volgens mij staat er dat je de meloen en ananas tenminste 4 uur van tevoren in de vriezer moet doen. De rest niet hoor. Waarschijnlijk breekt het beter als het bevroren is.
    Ik ga hem in ieder geval een keer proberen. Heb net met de kerst een smoothie maker gekregen. Alleen de lijnzaad…..dat gaf ik vroeger aan mijn paard. Kon ie beter van…:)