Maak je goede voornemens waar!

0
1423
goede voornemen

Goede voornemens, we hebben ze allemaal weer aan het begin van het jaar. We willen meer sporten, meer genieten, minder stres en aan nieuwe dingen beginnen. De eerste maand is bijna voorbij, hou jij je nog aan je goede voornemens? De volgende tips kunnen je hierbij helpen!

Goede voornemens

Stel dingen niet uit, maar begin direct met het waarmaken van je goede voornemens. Begin vandaag. Het is hierbij wel belangrijk om niet te veel hooi op je vork te nemen. Stel jezelf één doel dat je echt wil gaan realiseren. Beloof aan jezelf dat je dit voornemen uit gaat voeren en tot een succes gaat maken. Door er een belofte van te maken kan je deze noteren en jezelf regelmatig aan de belofte herinneren.

Deel je goede voornemen met anderen. Vertel het aan vrienden, familie en collega’s en laat anderen de vorderingen je maakt volgen. Door de sociale druk die je hiermee creëert, is het een stuk moeilijker om op te geven. Kies ook iemand uit die je als coach gaat zien. Dit kan een goede vriendin, je partner of collega zijn. Zij zijn er om je een duwtje in de goede richting te geven als je het even niet meer ziet zitten.

Probeer je doel op te breken in kleinere (sub)doelen. Beloon jezelf als je een subdoel hebt bereikt. Kijk regelmatig naar je eigen vorderingen en blijf optimistisch. Maak dit jaar van je goede voornemen een succes!