Sauna wellness stoombaden Elysium Bleiswijk

1
921

Op frequente basis bezoeken redactieleden sauna’s en wellness centra in Nederland. Gisteren was Elysium in Bleiswijk aan de beurt. Voor wie er nog nooit geweest is, Elysium behoort tot de mooiste en grootste sauna’s van Nederland. Het bevat vele sauna’s, baden, tropische tuinen en restaurants.

Ons oordeel over Elysium is positief met een grote ‘maar’. Het is een zeer uitgebeide en schone sauna. De grote hoeveelheid sauna’s (binnen en buiten) en stoombaden maken het saunabezoek afwisselend. De aankleding van het complex is prachtig en groots opgezet. De basisprijs van 26,75 euro vinden we dan ook passend. Ons belangrijkste kritiekpunt is de drukte in het complex. Het is in het weekend niet mogelijk te reserveren wat tot wachtrijen aan de deur leidde. De mensen die binnen waren, moesten frequent wachten bij sauna’s, douches en relaxruimten. Het ‘ontspannen gevoel’ wat toch een van de belangrijkste redenen is voor saunabezoek was niet voldoende merkbaar. Ook is het aantal relaxruimten beperkt.

Onze tip: ga door de weeks naar deze fantastisch mooie sauna, wil je toch in het weekend luister dan naar de dames bij de receptie: ’s ochtends vroeg of ’s avonds.

Informatie over sauna en wellness vind je hier.

1 REACTIE